Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1962. Na het afsluiten van de middelbare school heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd.

Al snel werd ik leidinggevende en heb ik als manager een aantal verpleegafdelingen gerund.

Hiervoor heb ik verschillende managementopleidingen gevolgd. Midden jaren 90 heb ik de Hogere management opleiding in Nijmegen afgerond.

Sinds 2000 ben ik werkzaam als adviseur opleidingen en management development voor zowel individuen als groepen. Deze functie combineer ik met het managen van een aantal afdelingen die zich met leren in de organisatie bezighouden.

Alles is communicatie. Omdat communicatie als een rode draad door mijn leven loopt, heb ik de opleiding tot NLP Practitioner en Master Coach gevolgd. Aansluitend aan de opleiding heb ik in 2002 de opleiding tot mediator gevolgd. Door het volgen van trainingen en door deelname aan intervisie groepen blijf ik reflecteren op mijn activiteiten als professional.

Vanuit mijn bedrijf SOLVACOM voer ik activiteiten uit op het gebied van trainingen, individuele coaching en mediation. Door mijn jarenlange ervaring als manager en adviseur vind ik goed aansluiting bij mijn opdrachtgevers. Mijn aanpak is praktisch van aard en gericht op duurzame oplossingen die gedragen worden omdat ik mensen prikkel om die zelf te bedenken.